0031 6 54 37 69 57 / 0031 6 54 33 16 01 info@dd-immobilien.nl

UW VAKANTIEWONING IN OOSTENRIJK

een duurzame investering

UW ZOEKTOCHT IN OOSTENRIJK BEGINT HIER

Neem direct contact op en ervaar wat D&D Immobilien voor u kan betekenen

ONS AANBOD

alpine lodge

ALPINE-LODGE-Brand,
VORARLBERG

“Alpine-Lodge-Brand” wordt gerealiseerd in het gezellige romantische bergdorp Brand in het Brandnertal (Vorarlberg). Dit nieuwe project bestaat uit 3 aparte gebouwen met 40 luxe appartementen, penthouses en studio’s. Allen zijn voorzien van balkon of terras en parkeergarage.

 

vanaf €149.000
Laijola 104

Gaschurn Appart-Laijola 104

Dit mooie appartement bevindt zich in het complex APPART-LAIJOLA in het prachtige skioord Gaschurn (Silvretta-Montafon). Het bestaat uit 3 vrijstaande gebouwen met o.a. lounge, kinderspeelruimte, verwarmd zwembad en een wellness.

prijs €265.000
gastauer

Appart Gastauer Montafon-Vorarlberg

Gastauer  bestaat uit 2 afzonderlijke gebouwen.  Een modern gebouw met parkeergarage, en het tweede in traditionele stijl gebouwd en heeft buiten parkeerplaatsen. Verder biedt het nog en lounge met open haard, speelruimte en een verwarmd zwembad met kleine wellness.

vanaf €180.000
burs

BÜRS, BRANDNERTAL

Zoekt u een appartement voor vakantie of volledig eigen gebruik en wat super bereikbaar is?  Gelegen tussen de mooiste skigebieden van Oostenrijk bij de familieskigebieden Brandnertal en Silvretta Montafon en nabij Arlberg, Lech en St.Anton.
vanaf €210.000
Laijola

Gaschurn Appart-Laijola 307

Dit mooie appartement bevindt zich in het complex APPART-LAIJOLA in het prachtige skioord Gaschurn (Silvretta-Montafon). Het bestaat uit 3 vrijstaande gebouwen met o.a. lounge, kinderspeelruimte, verwarmd zwembad en een wellness.

prijs €350.000
Chalets

Te koop, Chalets op de mooiste plaatsen in Oostenrijk

Bijvoorbeeld; Omgeving Villach Karinthië. Chalet op kleinschalig mooi aan te leggen park. Totaal 15 chalets. Heeft u een voorkeur voor een bepaald gebied? Ook dan kunnen wij u wellicht bijstaan in het vinden van de juiste locatie.
 

 

vanaf €75.000
schruns

Schruns, Auf dem Buhel

Op 200 meter afstand van de Zamanglift in het prachtige oude Skidomein Schruns wordt binnenkort gestart met het realiseren van een modern onder architectuur ontwikkeld appartementen- complex. Het bestaat uit 3 gebouwen waarvan fase 1 en 2 met respectievelijk 9 en 3 appartementen eerst gerealiseerd zullen worden en daarna fase 3 met 8 appartementen.

vanaf €250.000
burs

Bürserberg

 

prijs €215.000