0031 6 54 37 69 57 / 0031 6 54 33 16 01 info@dd-immobilien.nl

Bekijk hier ons laatste nieuws

UW ZOEKTOCHT IN OOSTENRIJK BEGINT HIER

Neem direct contact op en ervaar wat D&D Immobilien voor u kan betekenen

NIEUW

Project Brand

22-11-2018

krijgt eindelijk de start die het verdient.
De Firma Kontour Vastgoed (dochteronderneming van Volker Wessels) is zeer enthousiast over het plan in Brand en heeft het herontwikkelt tot een prachtig duurzaam plan.
De bouwvergunning wordt nu afgerond en de verkoop is gestart. Kontour heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van Oostenrijks en Nederlands onroerend goed en vele luxe projecten zijn met succes afgerond. Wij zijn zeer vereerd om voor Kontour dit mooie plan in de markt te zetten en u te mogen aanbieden.

Het Project Schruns heeft nog even op zich laten wachten maar ondanks dat er enige bezwaarschriften waren ingediend zal er binnenkort met de verkoop gestart worden. U kunt zich daar al voor inschrijven.

Als laatste woningen in Appart Hotel Gastauer zijn nu nog 103, 104, 113 en 202 nog te koop. Wees er nu snel bij om deze tegen zeer scherpe prijzen te mogen kopen. Appart Gastauer is door gasten als “uitstekend” gewaardeerd op Internet vanwege de service, uitstraling, ligging en gastvrijheid.

Enkele reviews:

Stijlvol ingericht appartement met goede bedden en uitstekend uitzicht. Met de bus of wandelend ben je zo bij de lift. Ook de broodjesservice was handig! Topweek gehad!

Zeer vriendelijk ontvangen door de gastvrouw die je met alles wil helpen echt top!
Mooi en luxe ingericht app. Van alles voorzien.

Mooi ruim appartement op centrale locatie. Veel te doen in de omgeving. De receptioniste was erg vriendelijk en behulpzaam. Er zit een uitstekend restaurant aan de overkant van de weg.

22-11-2018
Deze winter wordt de nieuwe 6-persoons Jöchlebahn-stoeltjeslift in Silvretta Montafon geopend. De lift brengt je in 3,54 minuut naar het bergstation. Deze stoetjeslift vervangt 2 sleepliften. Ook het nieuwe dalstation met een restaurant en een apres-ski bar wordt in Gaschurn geopend. Dit alles maakt het skigebied Silvretta/Montafon nog aantrekkelijker voor investeringen.

2018/12/11
De start van het project "Auf den Buhel" in Schruns is enige tijd uitgesteld omdat er nog geen 100% goedkeuring is. Als u geïnteresseerd bent, kunt u zich al aanmelden voor dit project. U kunt reageren met het bericht SCHRUNS via het registratieformulier bij CONTACT.

De verkoop start binnenkort

2018/01/08

200 meter van de Zamanglift in het prachtige oude skidomein Schruns (Schruns is eerder ontdekt door de schrijver Ernest Hemingway.), wordt binnenkort gestart met de realisatie van een modern architectonisch appartementencomplex. Het complex bestaat uit 3 gebouwen, waarvan fase 1 en 2 worden gerealiseerd met 9 en 3 appartementen en daarna fase 3 met 8 appartementen. Een totaal van 20 appartementen worden gebouwd met lift en parkeergarage op een geweldige locatie met veel zon en een vrij uitzicht over het dal richting Vandans en Tschagguns.

De appartementen variëren tussen 50 en 100 m2. De prijzen zijn nog niet bekend.

Als u interesse heeft in deze prachtige locatie, kunt u het nu vooraf registreren.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen